Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1989 ο Νικόλαος Παναγιωτίδης αποφάσισε να ιδρύσει την επιχείρηση κατασκευής επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, επίπλων μπάνιου και παντός είδους κατασκευών, με την επωνυμία MobelArt. Έναν χρόνο μετά τίθεται σε λειτουργία ο πρώτος εκθεσιακός χώρος της εταιρείας στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ το 1996 η εταιρεία κάνει το πρώτο βήμα να αποκτήσει ιδιόκτητη έκθεση, δείγμα της αναπτυσσόμενης πορείας που καταγράφει. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2000, η παραγωγή επίπλων και ντουλάπας μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που το 2010, παρά την οικονομική κρίση, επεκτείνονται ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της εταιρείας και να εξυπηρετηθούν οι διαρκώς αυξανόμενοι πελάτες.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλάπας κάθε είδους, επίπλων μπάνιου και ειδικών custom (προσαρμοσμένων χαρακτηριστικών) κατασκευών παντός τύπου κατά παραγγελία, ενώ εξοπλίζει και ξενοδοχειακές μονάδες. Με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, με εμπειρία 30 και πλέον ετών και προσαρμοστικότητα στις σύγχρονες απαιτήσεις, υψηλή αισθητική και ασυναγώνιστη ποιότητα, ικανοποιούμε κάθε επιθυμία σας προκειμένου να αποκτήσετε την κουζίνα και τα έπιπλα των ονείρων σας. Η MobelArt αναλαμβάνει, επίσης, την υλοποίηση ξύλινων κατασκευών σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και σε ξενοδοχειακές μονάδες, σε απόλυτη συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, βάσει των σχεδίων που επιμελούνται.

Μελετώντας διεξοδικά την ιδιομορφία του χώρου σας και τις ανάγκες σας, προσφέρει, δε, δωρεάν επιμέτρηση και σχεδιασμό, με στόχο να σας διασφαλίσει κορυφαία ποιότητα και αντοχή στην επίπλωση της κουζίνας σας και όχι μόνο. Με χαρακτηριστική υπευθυνότητα και σεβασμό στα «θέλω» των πελατών μας, σε ό,τι αφορά το design, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του project και το budget που οι ίδιοι θέτουν, η MobelArt δημιουργεί με επαγγελματισμό έπιπλα κουζίνας και ειδικές κατασκευές προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας.

Άνδρας σχεδιάζει σε γραφείο με ανοιχτή παλέτα χρωμάτων και ομάδα σε κύκλο δίνει τα χέρια

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς και αναδεικνύει την πολύ σημαντική δουλειά που εκτελούμε είναι ότι φροντίζουμε πάντα και με ειλικρίνεια για τη γρήγορη εξυπηρέτησή σας, για τη συνέπεια στον χρόνο παράδοσης των επίπλων και, φυσικά, για την ποιότητα των υλικών (πρώτων υλών, μηχανισμών, προϊόντων κ.λπ.) που επεξεργαζόμαστε -πάντοτε από γνωστούς οίκους στον κλάδο της επιπλοποιίας- σε απολύτως ανταγωνιστικές τιμές.

Για να επιτύχουμε αυτόν τον διακριτό διαχωρισμό από τον ανταγωνισμό, εργαζόμαστε αδιάκοπα για τον εμπλουτισμό των γνώσεών μας στο αντικείμενο της κατασκευής επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και κάθε άλλης ειδικής κατασκευής, σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όπλα μας. Σε μία διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, αυτήν του interior designing, βαδίζουμε πλάι-πλάι με την ανάπτυξη και την πρόοδο στον χώρο παρέχοντας στους ανθρώπους μας -το πολύπειρο εργατικό μας δυναμικό- συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Φιλοσοφία μας στη MobelArt αποτελεί η προσφορά σαφούς τεχνικής υπεροχής στην κατασκευή και τον σχεδιασμό επίπλων άρτιων και σύγχρονων προδιαγραφών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την αντοχή, το εκλεπτυσμένο design, την κομψότητα, την εργονομία και τη χρηστικότητα των κατασκευών μας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Φιλοσοφία μας στη MobelArt αποτελεί η προσφορά σαφούς τεχνικής υπεροχής στην κατασκευή και τον σχεδιασμό επίπλων άρτιων και σύγχρονων προδιαγραφών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την αντοχή, το εκλεπτυσμένο design, την κομψότητα, την εργονομία και τη χρηστικότητα των κατασκευών μας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Σε αυτήν την κατεύθυνση, με υψηλό το αίσθημα σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον, εργαζόμαστε πάντοτε με οικολογική συνείδηση και υψηλή εταιρική ευθύνη, με στόχο τη βιωσιμότητα σε όλη τη σχεδιαστική και κατασκευαστική διαδικασία. Όλες οι πρώτες ύλες που επεξεργαζόμαστε διαθέτουν αειφορική πιστοποίηση, ενώ ανακυκλώνονται όσες περισσεύουν ή δεν χρησιμοποιούνται, σε συνεργασία με πιστοποιημένη εταιρεία ανακύκλωσης.
Χέρια που κρατούν ένα φυτό συμβολίζοντας την έννοια της εταιρική ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον